`

BECHERSEMINÁŘ pro současné i budoucí fanoušky Becherovky!

Vážení návštěvníci,

nedávno přímo v prostorách naší pokrokové firmy proběhl v rámci vzdělávací akce “rosteme s LMC” becherseminář zaměřený na vzdělávání se v oboru Becherovka. Celé školení bylo rozděleno do dvou částí: teoretické a praktické. Mno v průběhu školení se tyto dvě části začaly postupně prolínat až se po skončení prolnuly do plně praktické.

Teoretická část se zaměřovala především na historii becherovky, zajímavosti spojené s tímto úžasným nápojem dále něco z best practices vysoce erudovaného lektora a došlo i na vyvážené uvedení success a unsuccess stories (poměr byl 2:1, což plně odpovídá realitě)

Níže tedy pro zájemce tajně pořízené záběry, které se již nyní na černém trhu prodávají za litrovku becherovky. Pod tajnými záběry se pak nachází přepis stenografky Saši, kde se nacházejí některé momenty v psané podobě (to je pro ty co pracujou a nemůžou čumět na Youtube) .

Enjoy:)

Michal: “Co je prosím vás klíčové na této prezentaci je tenhleten slajd. Becherovka není alkohol, Becherovka je lék. Takže když pijete, tak se vlastně léčíte. Akorát se to blbě vysvětluje policajtům.”

Becherovka lek

Michal:”Prosím vás, Johan Wolfgang Goethe – a to je na něm zajímavý a zároveň i divný – byl nekuřák a nelkoholik.”
Pavla: “Abstinent…”
Michal: “Jo! Abstinent!”
Michal: “A co je zajímavý, jeho největší a nejznámější dílo Faust vzniklo přesně v roce, kdy byla založena Becherovka. To znamená, dají se tam najít jistý…”
Néba: “Paralely…”
Michal: “Paralely! Dobře ty! Prostě buď si toho ďábla osedlááš, nebo vyletíš komínem.”

Štěpánka: “Já mám tedy succes story. Jak Míša říkal, Becherovka super nejen na jachtu, ale i do tramvaje”
Štěpánka: “…a bylo mi hůř a hůř a samozřejmě čeká vás cesta domů, a co teď, co v mhd…”
Pavla: “S tatarkou…”
Štěpánka: “No! prostě je vám blbě a co s tím? Naštěstí pohotoví kolegové Míša s Martinem, samozřejmě vždy připraveni s Becherovkou, mi poskytli…”
Pavla: “První pomoc…”
Štěpánka: “…no flašku Becherovky… kde teda nebyla plná, ale prostě první pomoc…”
Michal: “Můžu tě zastavit? My jsme Štěpánce na začátku poskytli… jenom cucnout… Tak, jak to skončilo?”
Štěpánka: “Cucla jsem si… no přiznám se, že to už si moc nepamatuju…”
Štěpánka: “…Míša s Martinem mi poskytli flašku, kde bylo na dně Becherovky… no já nevím, kolik to tak mohlo být..”
Michal: (ukáže asi 15 cm…)
Štěpánka: “No, tak takhle Becherovky. A já jsem prostě vesele v tramvaji s Becherovkou v tašce. A během cesty mě přepadla ta chvíle, kdy mi bylo hrozně zle. Tak jsem se rozhlídla, jestli se na mě nikdo nedívá… protože představte si mě, že popíjím v tramvaji Becherovku. Tak jsem si cvakla, rozehřátej žaludek… no asi na půl hodiny klid…”
Alfi: “To je jak setkání alkoholiků.”

Michal: “Mimochodem byli jste někdy v becherovce v muzeu? jako vřele doporučuju. Je to výhodný i finančně, vstup mě tam stál asi 60 korun a na konci dostanete 3 panáky. Já jsem šel s nějakýma rusákama a oni to tam ještě nechávali, takže když jsem si to vypočet, tak mi vyšel panák na 3 koruny.”

Michal: “Lemond, to je největší podvod na lidi, stojí to jako becherovka a je v tom polovina alkoholu”
“Tohle (Cordial) je sladky jako cecek, dáte si dva panáky a musíte si pak dát vodu, abyste se rozlepili…. no a tohleto (KV14)  je zas hořký jako svině”

Alfi: “…asi ve tři ráno mě Slováci donutili dát si jednoho panáka.Tak říkám: no tak jo, ale nesmíte mi dát becherovku, musíte mi dát třeba slivovici. No, tak mi dali becherovku s tím, že to dám. Tak jsem to nedal. A dopadlo to tak, že jsem dal panáka, v tu chvíli se mi zvedl kufr a já jsem musel běžet přes celej ten bar na záchod a zrovna opřenej o ten bar sedělo dost děvčat, spoře oděných. A já jsem to jako neudržel…. A to bylo vlastně naposled, kdy jsem měl becherovku.”

Michal: “Prosím vás, ještě jsem vás zapomněl upozornit: jakmile se v prezentaci objeví panák Becherovky, tak si dáváme panáka Becherovky.”
Alfi: “Kolik to má slajdů?”
Posted on
Thursday, July 15th, 2010
Tags:
Subscribe
Follow responses trough RSS 2.0 feed.
Trackback this entry from your own site.

No Comments Yet to “BECHERSEMINÁŘ pro současné i budoucí fanoušky Becherovky!”

Srááát! Dobře já …aneb BECHEROVKA forever is proudly powered by WordPress
Revolt Basic theme. | Entries (RSS) and Comments (RSS).